NORMUNDS RUTULIS PAR VALENTĪNDIENU UN MĪLESTĪBAS EKSPRESI

Normunds Rutulis gatavojas Valentīndienas koncertam, kurā uzstāsies kopā ar Orķestri “Rīga” un diriģentu Jāni Reteno. Koncerts “Mīlestības ekspresis” notiks Lielajā ģildē 14. februārī plkst. 19.00. Duetā ar N. Rutuli dziedās Katrīna Cīrule, populāras romantiskas melodijas skanēs arī Dināras Rudānes un Andra Ludviga izpildījumā.
Par gaidāmo Valentīndienas koncertu “Mīlestības ekspresis” dziedātājs Normunds Rutulis stāsta: „Valentīndiena, kā tāda, manī neizraisa sakāpinātas emocijas, taču šogad šai dienai gatavojos jau laikus. To daru, apgūstot repertuāru, kas sastādīts vienkārši – lielisks. Jūtos pagodināts, ka arī šoreiz Orķestra „Rīga” direktore Ilona Breģe uzticas man. Būs interesanti sadarboties ar Jāni Reteno šādā veidā, jo iepriekš esam kopā muzicējuši tikai popmūzikā un pat kopā radījuši albumu.”
Jau tradicionāli Orķestris “Rīga” Valentīndienas koncertos klausītājiem piedāvā emocijām bagātus koncertus ar Latvijā atzītu mākslinieku piedalīšanos. Koncerta programmā iekļauti daudzi pasaules hīti, kā “Blue Moon”, “Besame mucho”, “Only Love”, “I Will Always Love You”. 14. februāra vakarā Lielajā ģildē klausītājiem būs iespēja dzirdēt divus solistu duetus – Dināru Rudāni un Andri Ludvigu vienojoties fragmentā “All I Ask Of You Is Love” no Endrjū Loida Vēbera mūzikla “Operas spoks” un Normundu Rutuli ar jauno, talantīgo dziedātāju Katrīnu Cīruli, dziedot Viktora Janga sacerēto “When I Fall in Love”. Normunds Rutulis par šo duetu saka: „Jau kopš 90. gadiem esmu vēlējies reiz izpildīt “When I Fall In Love”, kuru iepazinu nevis no Neta Kinga Kola, bet gan popmūziķa Rika Estlija repertuāra. Nu, man beidzot būs tāda iespēja. Es apbrīnoju komponistus, kuri spēj radīt tik brīnišķīgas melodijas – tik vijīgi viegla, tik plūstoša un tajā pašā laikā vienkārša. Vienvārdsakot – skaisti! Mūsu balss tembri ar Katrīnu labi saskan, un arī “When I Fall In Love” skanēs brīnišķīgi.”
Koncertā “Mīlestības ekspresis” dziedātāja Normunda Rutuļa sniegumā skanēs gan Elvisa Preslija izpildītā “Can’t Help Falling in Love”, gan Fredija Merkūrija “Crazy Little Thing Called Love”. Dziedātājs atzīst: “E. Preslija dziedāto hitu esmu dziedājis mājas ballītēs, taču tik skaistā aranžējumā ar orķestri tā būs pirmā reize, turklāt, orķestra pavadījumā tā skanēs aizkustinoši. Arī F. Merkūrija dziesmu iepriekš neesmu dziedājis. Šoreiz gan mēs to būsim sagatavojuši bigbendam raksturīgā aranžējumā, daudz smeķīgāku.
Biļetes uz Valentīndienas koncertu „Mīlestības ekspresis” Lielajā ģildē iespējams iegādāties visās biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv.