Valentīndienas koncerts

LATVIEŠU MĪLAS DZIESMAS

15. FEB.19.00, Ceturtdiena
Biļetes cena35 EUR
30 EUR
27 EUR
23 EUR
20 EUR
15 EUR
12 EUR
Norises vietaVEF Kultūras pils Lielā zāle

PIEDALĀS:

Orķestris “RĪGA”

Solisti Aija Vītoliņa un Raimonds Celms

Diriģents Valdis Butāns

PROGRAMMĀ:

Simbolisks šī koncerta vadmotīvs ir krāšņie Latvijas gadalaiki, kas vīsies caur koncertprogrammā iekļautajām mīlas dziesmām un simbolizēs arī mīlestības cikliskumu un mainību dažādu paaudžu dzīvesstāstos.

Koncerta pirmā daļa izskanēs retro mūzikas noskaņā, atminoties pagājušā gadsimta populārās mūzikas lielmeistarus – Elgu Igenbergu, Ringoldu Ori, Alfrēdu Vinteru, Edmundu Goldšteinu. Mīla spoguļosies caur dabas simboliem sirsnīgās un dzīvesprieku apliecinošās dziesmās “Pie ezera”, “Sniegpulkstenītis” , “Pavasara dziesmiņa” un citās.

Koncerta otrajā daļā iekļauta mūsdienu latviešu komponistu mūzika. Skanēs Maestro Raimonda Paula dziesmas “Upei pāri”, “Tu esi ceļš”, Imanta Kalniņa poētiskās “Jau ziediem rotātas pļavas” un “Klusiņām”, Ulda Marhilēviča “Lūgums”, Valta Pūces, Mārtiņa Brauna un Jēkaba Jančevska mūzika.

Par solistiem šim koncertam izraudzītas divas šarmantas personības un lielisku balsu īpašnieki – dziedātāja Aija Vītoliņa un aktieris Raimonds Celms. Raimonds Celms iejutīsies arī koncerta moderatora lomā, koncerta klausītājiem veltot vēl ko mirklīgu un poētisku.

Biļetes „Biļešu paradīzes” kasēs un www.bilesuparadize.lv