Koncerts skolēniem

ORĶESTROMĪMA LIEPĀJAS DZINTARĀ

27. FEB.11.00, otrdiena
Biļetes cena10 EUR
Norises vietaLiepājas koncertzāle LIELAIS DZINTARS

“Orķestromīma” ir jaunākiem skolēniem radīta atraktīva un dzirkstoša koncertizrāde, kas vedīs skatītājus cauri kino pasaulei, kur dzīvojas viss sabiedrības zieds. Izrādes galvenais varonis, mēģinot satikt ar līdzcilvēkiem, paralēli nokļūst kino pasaulē – vietā, kur katrs sevi redz kā galveno varoni, piedzīvojot notikumus vairākos kino sižetos. 

Šīs interesantās ainas uz skatuves atveidos mīmu ansamblis “Rīgas pantomīma”, kuru kustības ar mūziku no labi zināmām kino un animācijas filmām bagātinās Orķestra “Rīga” mūziķi kopā ar diriģentu Valdi Butānu un stāstnieku Raiti Zapacki.

Orķestra “Rīga” mūziķi un “Rīgas pantomīmas” aktieri, priecējot dažādu paaudžu publiku, kopīgos priekšnesumos ir saspēlējušies jau vairākkārt. Ar mūziku un pantomīmai raksturīgiem tēlojuma paņēmieniem savulaik izstāstīta Imanta Ziedoņa “Zaļā pasaka”, veidotas muzikālas etīdes par godu visu mīlētāju dienai un pat Olimpiskajām spēlēm.

Piedalās:

Orķestris “Rīga”

“Rīgas pantomīma”

Valdis Butāns, diriģents

Raitis Zapackis, stāstnieks

Režisors: Andris Apinis

Koncerta mērķauditorija: bērni vecumā no 7 līdz 12 gadiem.

Koncertprogramma ir iekļauta Kultūrizglītības programmā “Latvijas skolas soma”. Ja vēlaties iegādāties biļetes caur šo programmu, rakstiet lūdzu uz sanija.tamuza-sirmane@lielaisdzintars.lv.

Organizē: Lielais dzintars

Atbalsta: Liepājas pašvaldība un Eiropas Reģionālās attīstības fonds

Koncerta ilgums: aptuveni 1 stunda, bez starpbrīža