DINĀRA RUDĀNE UN DAUMANTS KALNIŅŠ KONCERTĀ SAULE UN MĪLA

12. februārī plkst. 19.00 uz Valentīndienas ieskaņas koncertu “Saule un mīla” Lielajā ģildē aicina Orķestris “Rīga” diriģenta Anda Klučnieka vadībā. Kopā ar orķestri mīlas melodijas, liriskas romantiskās dziesmas un pasaulslavenus hitus atskaņos solisti Dināra Rudāne un Daumants Kalniņš.

Ik gadu februārī Orķestris “Rīga” klausītājiem piedāvā īpašu, mīlestības piepildītu un emocijām bagātu koncertu. Šogad Valentīndienas ieskaņā koncertprogrammā “Saule un mīla” iekļauta mūzika no saules pielietās zemes – Itālijas. Orķestris “Rīga” spēlēs komponista Nino Rotas melodijas, kas radītās filmām “La Strada” un “Amarkords”. Šarmantās Dināras Rudānes dziedājumā skanēs klasikas pērles – Lauretas ārija “O mio babbino caro” no Dž. Pučīni operas “Džanni Skiki” un Dž. Rosīni radītā Semiramides ārija “Bel raggio lusinghier”. Daumanta Kalniņa sniegumā klausītājiem būs iespēja dzirdēt labi zināmo neopolitāņu dziesmu “O sole mio”, savukārt reiz Andrea Bočelli iedziedātā romantiskā “Vivo per lei” skanēs abu solistu duetā.

Koncerta otro daļu Orķestris “Rīga” atklās ar ugunīgiem salsas ritmiem un turpinājumā būs iespēja dzirdēt virkni populāru un klausītāju iemīļotu dziesmu par mīlestību angļu valodā. Amerikāņu leģendas Merlinas Monro repertuāra dziesma – “I Wanna Be Loved By You” un Stīvija Vondera “I Just Called To Say I Love You” skanēs  Dināras Rudānes sniegumā. Daumants Kalniņš dziedās kompozīcijas, kas reiz skanējušas tādu mākslinieku kā Frenka Sinatras, Neta Kinga Kola un Toma Džounsa izpildījumā – “Fly Me to the Moon”, “L-O-V-E”, “Help Yourself”.

Dināra Rudāne un Daumants Kalniņš Valentīndienas ieskaņas koncertā “Saule un mīla” kopā atskaņos Stīvija Vondera radīto dziesmu “You Are The Sunshine of My Life” un Kārsona Pārksa sacerēto kompozīciju “Somethin’ Stupid”, kas savulaik bijusi dzirdama gan Nensijas Sinatras un Frenka Sinatras sniegumā, gan Nikolas Kidmenas un Robija Viljamsa interpretācijā.

Biļetes uz Valentīndienas ieskaņas koncertu “Saule un mīla” iespējams iegādāties visās “Biļešu paradīzes” kasēs un www.bilesuparadize.lv.