Ziemassvētku džeza koncerti

ZIEMAS PORTRETI

26. DEC.
27. DEC.
19.00, Sestdiena
14.00, Svētdiena
Biļetes cena40€
32€
25€
20€
15€
Norises vietaLielā ģilde

AKTUĀLĀ KONCERTA STATUSA INFORMĀCIJA:

Koncerta statuss pasludināts kā ATCELTS, līdz ar to biļešu īpašnieki, kas biļetes bija iegādājušies internetā saņems naudu par iegādātajām biļetēm. Klienti, kas biļetes iegādājušies “Biļešu paradīze” kasēs var doties uz jebkuru strādājošu “Biļešu paradīze” kasi, lai nederīgās biļetes samainītu pret naudu.

Vairāk informācijas: https://www.bilesuparadize.lv/lv/covid19

Koncerts no jauna tiks laists pārdošanā 2021. gadā un tiek pārcelts uz 2021. gada decembri VEF Kultūras pilī. Biļetes interesentiem būs jāiegādājas no jauna, jo tiek mainīta koncerta norises vieta.

Jautājumu gadījumā rakstīt uz: baiba.tilhena@riga.lv

Koncertā piedalās:

Orķestris “Rīga”

Arta Jēkabsone – vokāls

Gustavs Melbārdis – vokāls

Edgars Cīrulis – klavieres

Diriģents Valdis Butāns

PROGRAMMĀ:

I daļā Edgara Cīruļa un Artas Jēkabsones jaundarbu cikls “Ziemas portreti” pūšaminstrumentu kameransambļiem, klavierēm un divām balsīm

II daļā Ziemassvētku dziesmas Orķestra “Rīga” pavadībā

Koncerta pirmajā daļā Jēkabsones un Cīruļa oriģinālmūzika tiks balstīta Hansa Kristiana Andersena pasakā “Sniega karaliene”, taču tā šo stāstu neatstāstīs, bet gan iedziļināsies tēlos, veidojot tiem iedomātus muzikālus portretus. Šajā muzikālajā stāstā būs iespēja sadzirdēt Gustava Melbārža un Artas Jēkabsones balsis, izdziedot dažādas melodiskās līnijas, pasakas fragmentus, kā arī Edgara Cīruļa niansēto klavierspēli. Muzikālo stāstu papildinās Orķestra “Rīga” kameransambļa tembrālie tēli Valda Butāna vadībā, kuri kopā uzburs intīmu, siltu un sirsnīgu gaisotni.