VALENTĪNDIENAS RANDEVU AR AIJU VĪTOLIŅU & ANDREJU OSOKINU

Šarms, talants un izcilība it visā, ko viņi dara – jo visam pāri ir mīlestība…

14. februārī plkst. 19 Rīgā, Lielajā Ģildē aicinām uz līdz šim vēl nebijušu satikšanos – VALENTĪNDIENAS RANDEVU, kurā uz vienas skatuves satiksies valdzinošā dziedātāja AIJA VĪTOLIŅA, neatkārtojamais pianists ANDREJS OSOKINS un ORĶESTRIS RĪGA diriģenta Valda Butāna vadībā.

Programmā:
* Divas rapsodijas Andreja Osokina izpildījumā – Raimonda Paula rapsodija klavierēm un orķestrim un Džordža Gēršvina “Rphapsody in Blue”, kā arī skaistāko melodiju izlase no operas “Porgijs un Besa” pūtēju orķestrim.
* Antonio Karloss Žobims un Bossa Nova – populārākās dziesmas dziedātājas Aijas Vītoliņas un Orķestra RĪGA bigbenda izpildījumā.

Biļetes ir pieejamas šeit.

Uzmanību tiem, kuri iegādājās biļetes uz sākotnēji izsludināto koncerta norises vietu – kultūras pili “Ziemeļblāzma”:

Tie, kuri biļetes iegādājās elektroniski, biļetes ar jauno norises vietu, kā arī informāciju par biļešu maiņu saņems savā e-pastā. Savukārt tiem, kuri biļetes iegādājās klātienē kādā no “Biļešu Paradīzes” kasēm, lūdzam doties uz jebkuru “Biļešu Paradīzes” kasi, lai apmaiņā pret iegādātajām biļetēm atpakaļ saņemtu iegādāto biļešu vērtību un pēc tam iegādātos biļetes uz jauno koncerta norises vietu.